Igraonica Osijek

Twister igraonica u Osijeku nalazi se u Portanova centru, Svilajska 31a. Igraonica je namijenjena za djecu od 1. do 12. godine. Do 5. godine života mališani trebaju pratnju punoljetne osobe, a nakon 5. godine za njih su odgovorni naši stručni i uvijek nasmijani animatori. U našoj igraonici klince očekuju nezaboravni rođendani, tjedne kreativne radionice i još puno Twister zabavnog sadržaja. Za Twister rođendance imamo posebno osmišljene tematske rođendane među kojima će baš svaki mališan pronaći svoj najdraži! Kod nas su i roditelji uvijek dobrodošli, a dok se dječica igraju oni piju kavicu ili sudjeluju u igri sa svojim mališanima.

U igraonici Osijek Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolin, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje.

Za sve informacije, rezervacije i upit obratite nam se s povjerenjem: twister.osijek@gmail.com

Vesele zabave i nezaboravno slavlje pod stručnim vodstvom animatora održavaju se u tematski uređenim rođendaonicama.

Zakup igraonice?

Igraonica Osijek daje ti mogućnost da imaš cijelu igraonicu samo za sebe! Kontaktiraj nas mailom ili telefonski radi dogovora termina i cijene!